topp

Emmalund informerar

DUSCHARNA öppnar torsdag 13/5!
Pga. lockdownen är det fjolårets gula kort som gäller t.om 16/5

EXPEDITIONEN öppnar igen efter lockdownen måndag 17/5

HUSHÅLLSSOPOR
Våra sopkärl för hushållssopor är på plats och står innanför grind 1. Att det inte står några kärl vid grind 2 beror på Tekniska Verkens arbetsmiljökrav.
Tänk på att det bara är hushållssopor som ska slängas i kärlen. Övrigt skräp och källsortering ansvarar enskild kolonist att ta till återvinningsstation.

KOMPOSTERING
Ur miljösynpunkt håller föreningen på att avveckla kompostlimporna på Ullevi. Vi uppmuntrar alla till egen kompostering av trädgårdsavfall på enskild lott. Området har planering på att starta en mindre kompostlimpa på området.
Är du intresserad av kompostering och vill med i arbetet hör av dig till områdes mailen emmalund@kolonisten.se för mer information.

NY EXPEDITION
Området kommer under säsongen påbörja planering kring den nya expeditionen. Har vi någon/några på vårt område som har kunskap att kan rita i CAD och kan hjälpa till att ta fram ritningar till kommande bygglov?
Hör gärna av er på mailen emmalund@kolonisten.se till området så berättar vi mera. Är du intresserad att hjälpa till i planeringen av nya expeditionen är du välkommen att höra av dig till områdes mailen emmalund@kolonisten.se så berättar vi mer.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • WEST AMERICA BAN CO OPERATION » Ett brev...:  ”WEST AMERICA BAN CO.OPERATION Emitimos empréstimos de $ 5.000 a $ 50.000.000,00 ..”

  • WEST AMERICA BAN CO OPERATION » Ett brev...:  ”WEST AMERICA BAN CO.OPERATION Emitimos empréstimos de $ 5.000 a $ 50.000.000,00 ..”

  • bajen » Parkeringskort:  ”Parkerings kort, jag undrar hur det funkar om man vill ha flera parkerings kort.”

  • Mitar Leski » Områdesinfo Valla:  ”rättelse till E-post altzo leskim46@gmail.com istället som det jag har skickat .”

  • Mitar Leski » Områdesinfo Valla:  ”Tomt nr.V374..Danijela Leski har inte fått faktura.. Adress Talhollmsvägen 283 5..”

Senaste nyheter

Etikettmoln